Kibariye hakkındaki dolandırıcılık iddiaları yeniden gündeme geldi!

Şarkıcı Kibariye için, işlem yaptırdığı merkezin parasını ödemeden gittiği iddiaları dolaşmıştı. Canlı yayında yeniden gündeme getirilen bu iddiaya, eşi Ali Küçükbalçık’tan yalanlama geldi.

YouTube video

Ünlü şarkıcı Kibariye hakkında, işlem yaptırdığı güzellik merkezine parasını ödemediği yönünde iddialar dolaşmıştı. Kibariye bu iddiaları yalanlamıştı ancak Magazin Masası programına bağlanan merkezin sahibi ve Kibariye’nin sahne kostümlerini hazırlayan modacı İsmail Günüç, şarkıcı için yeni iddialarda bulundular.

“KİBARİYE 4.200 LİRALIK BORCUNU HALA ÖDEMEDİ…”

Kuaför, Kibariye’den yaptıkları işlemin ücreti olan 4.200 lirayı tahsil edemediklerini iddia etti. Modacı İsmail Günüç ise, 24 bin TL alacağı olduğunu iddia etti.

“İDDİALAR DOĞRU DEĞİL, MAHKEMEYE BAŞVURABİLİRLER”

Söz konusu iddialar üzerine Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık, yolladığı mesajla iddialara cevap verdi. Küçükbalçık, mesajında şunları söyledi:

‘İddialar tabii ki de doğru değil. Bu konuyu Kibariye Hanım’ın verdiği röportajla birlikte sona erdirdik. Daha fazla konuşmayacağız. Kendilerini haklı görenler Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri’ne başvurabilirler.’

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.