Kibariye, hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü

Başarılı şarkıcı Kibariye, annesiyle ilgili maddi desteği geri çektiğine dair çıkan haberlere ateş püskürdü. Ünlü sanatçı, “Haberi çıkaranları Allah’a havale ediyorum” dedi.

Ünlü sanatçı Kibariye, annesine verdiği maddi desteği kestiği yönündeki haberlere, sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Kibariye, “Haberi çıkaranları Allah’a havale ediyorum” dedi.

HABERLER SİNİRLENDİRDİ

Bugün görsel ve yazılı basında çıkan “Kibariye’nin annesi Yeşil Kart çıkarttı”haberlerine Kibariye resmen ateş püskürdü.

SERT BİR DİLLE YALANLADI

Kibariye, gerginlik yaşadığı annesi Makbule Tokmak’a verdiği maddi desteği kesti. Sosyal güvencesi olmayan Makbule Hanım, çareyi devlete sığınmakta buldu. Yaşlı kadın, Yeşil Kart’tan yararlanmaya başladı haberlerine sosyal medya üzerinden sert bir dille aslı olmadığını söyledi.

blank

“ANNEM BAŞIMIN TACIDIR”

İddiaları kesin bir dille yalanlayan usta sanatçı, “Annem hakkında çıkan asılsız ve gerçeği yansıtmayan haberleri yapan, kişiliksiz insanlar mutlaka Allah’ın gazabına uğrayacaklardır. Allah’ın rahmeti Anne ve Baba’da gizliyken, bu hakikatlere sahip biri olarak, Annem’e bakmama, ilgilenmeme haberlerini kınıyor, hesapları çabuk gören, Rabbime havale ediyorum. Annem başımın tacıdır” notunu paylaştı.

Kibariye annesine verdiği maddi desteği kesti

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.