Kibariye, Almanya konserini iptal nedenini anlattı

“Beni köpekli otele götürdüler sabaha kadar ağladım”

Almanya’da parasını aldığı konsere çıkmadığı iddia edilen Kibariye, önceki akşam bir gece kulübünde sahne aldıktan sonra olayın içyüzünü anlattı. Kibariye, ‘Dortmund konserini burnumuzdan getirdiler, önce ağırladılar sonra da burnumuzdan getirdiler. Kaşıkla verdiler kepçeyle aldılar. Sonra da bizi otele götürdüler. Otelde köpekler varmış. Onlarla birlikte kaldık, köpekli otelde çok ağladım’ dedi. 45 yıldır şarkı söylediğini ve kul hakkı yemediğini söyleyen Kibariye, yaşadıklarının etkisinden kurtulamadığı için seyircilerden özür dileme fırsatı bulamadığını da söyledi.

Sucuk almış salam almamış

Kibariye, organitörlerin “Kibariye ve eşi uçaktan iner inmez ‘Bizi Türk marketine götür. 200 euro ver’ dediler. Neyse verdim, sonra 8 kangal sucuk, salam, sosis aldılar. Yedi kutu yaprak çay ve daha bir sürü şey aldılar. Ardından konsere çıkmadı” iddiasına karşılık da alışverişi kendi parasıyla yaptığını söyleyerek ‘Pastırma, sucuk ve sosis aldık ancak salam almadık’ dedi.

Konser kaçkını Kibariye

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.