Kibariye 56 yaşında anne oluyor

Kibariye İzmir konserinde 3 aylık hamile olduğunu açıkladı. Eşi Ali Küçükbalçık bebek haberini binlerce kişiyle aynı anda öğrendi.

Her fırsatta çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren arabesk müziğin kraliçesi Kibariye, 3 aylık hamile… Ali Küçükbalçık ile evli olan ve 15 yaşında Birgül isminde kızı bulunan sanatçı, hamile olduğunu 5. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda açıkladı.

Çocuğum olacak anam!

Fuarda sevenleriyle buluşan sanatçı, 3 aylık hamile olduğu haberini eşine sahneden müjdeledi. Haber karşısında hayranları alkışlar ve ıslıklarla tebrik etti. Röportajlarında erkek çocuk sahibi olmak istediğini belirten sanatçı, “Bilime de Yaradan’a da sığınıyorum, olacak anam!” sözleriyle anne olma isteğini anlatmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.