Keskin Color’ın düğün defterleri serisi seçkin kırtasiyelerde sizleri bekliyor

Düğünler özellikle de kadınların hayatındaki en önemli anların başında geliyor.

Doğal olarak her ayrıntı büyük değer kazanıyor. Bu anın kusursuz olması için de her şeyin en ince ayrıntısına kadar planlanması gerekiyor. İşte düğün defterleri, düğüne kadar geçen bu süreçte unutulmaması gereken tüm ayrıntıları not etmeniz için harika bir çözüm sunuyor. Keskin Color’ın birbirinden güzel düğün defterleri, zevkinize de tam olarak uyuyor.

Kadınların mutluluğa adım attıkları o çok özel anla ilgili planlarını kağıda döktüğü düğün defterleri, özellikle son yıllarda birçok düğünde karşılaşılan şık ayrıntılardan da biri… Heyecan nedeniyle gelin ve damadın düğüne ve dostlarına dair fazla bir şey hatırlayamamaları nedeniyle düğün defterleri günümüzde popüler hale gelmiş durumda. Mutlu çiftin dostları ve sevenleri anı defteri olarak salonda bulunan düğün defterine güzel dileklerini, tavsiyelerini ve esprili mesajlarını bırakarak onları kalıcı hale getiriyor. 50 yıllık deneyimi ve geniş ürün yelpazesi ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color’ın düğün defterleri serisi de çok özel tasarımları ve konsepti ile fark yaratıyor. Üstün kalitesi sayesinde ise en değerli anıları ömür boyu sayfalarında saklıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.