Keşfedecek Çok ŞEY Var Podcast Serisinin Yeni Bölümü Yayında

Serinin 20’nci Bölümünde “Teknoloji Çağında Ebeveyn Olmak” Konuşuldu

Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor’un “Keşfedecek Çok Şey Var – Teknoloji” podcast serisi teknolojiyi keşfetmeye hız kesmeden devam ediyor. Teknoloji Çağında Anne Olmak başlıklı yeni bölümde “Teknolojik Anneler” Derya Divrikli ve İpek Süer ile çocuklar ve ebeveynler için sağlıklı teknoloji kullanımından sektördeki kadınların karşılaştığı engellere kadar birçok konu ele alındı.

Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, alanında uzman konukların katılımıyla gerçekleştirdiği keyifli ve bilgilendirici sohbetlerine “Keşfedecek Çok Şey Var – Teknoloji” serisiyle hız kesmeden devam ediyor. Serinin 20’nci bölümünde çocukların olduğu kadar ebeveynlerin de teknolojiyle olan etkileşimlerinde dikkat etmesi gereken konulardan ve teknolojinin verimli kullanımından bahsedildi.

Necdet Çalışkan moderatörlüğünde, “Teknolojik Anneler” Dijital İçerik Yöneticileri Derya Divrikli ve İpek Süer konukluğunda gerçekleşen podcast yayınında, teknoloji çağına ebeveynlerin nasıl uyum sağlaması gerektiği, çocuklar için sağlıklı teknoloji kullanımı ve kadınların teknoloji sektöründeki yeri konuşuldu. Teknolojik Anneler’in geçmişine de değinen Derya Divrikli ve İpek Süer bu alanda gerçekleştirdikleri eğitimlerden ve gelecekte planladıkları projelerden de bahsetti.

Her yeni bölümde, birbirinden değerli konukların katılımıyla ilgi çekici konularda yayınların yer aldığı GittiGidiyor’un podcast kanalı “Keşfedecek Çok Şey Var”a ve teknoloji serisine Spotify, Apple Podcasts ve Google Podcasts platformlarından erişilebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.