Kerimcan Durmaz’ın 6 aydan 2 yıla kadar hapsi isteniyor

Kerimcan Durmaz hakkında bir yolcu uçağının tuvaletinde çekip yanlışlıkla yayınladığı görüntüler nedeniyle ‘müstehcenlik’ suçundan dava açıldı.

Kerimcan Durmaz, şöhret basamaklarını çok hızlı bir şekilde tırmanmasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle bir anda eleştiri oklarının hedefine geldi. Bir yolcu uçağında cinsel organının fotoğrafını çekip arkadaşlarına göndermek isterken yanlışlıkla hikayesinde paylaştı.

Kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüler nedeniyle insanlar ünlü DJ’ye tepki gösterdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın olay nedeniyle müdahalede bulunması istendi. Bir süre sessizliğini koruyan Kerimcan Durmaz, daha sonra bir video ile özür diledi.

Tepkilerin dinmemesi üzerinde bir süre sosyal medyada herhangi bir paylaşım yapmayan Kerimcan Durmaz, olayın üzerinden belirli bir süre geçmesinin ardından yeniden normal hayatına döndü.

Dava açıldı

Bursa’da hakkında müstehcenlik nedeniyle suç duyurusunda bulunulmasının ardından mahkeme, Durmaz’a ‘müstehcenlik’ suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Kerimcan Durmaz’ın davasının 4 Aralık’ta saat 14.00’de görüleceği, davaya katılmaması halinde, ikinci sine polis zoruyla getirileceği bildirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.