Kerimcan Durmaz’a Saldıranlar teslim oldu

Samsun’da sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın önceki akşam sahneye çıktığı kafede saldırıya uğrayarak darp edilmesi olayıyla ilgili 4 kişi polise teslim oldu.

Olay, Samsun’da bir alışveriş merkezinin içinde bulunan bir eğlence mekanında önceki akşam meydana gelmişti. Sahneye çıkan Kerimcan Durmaz’ın konserinde olay çıkmış, sanatçı şişe atılmasının ardından sahneden kaçarken darp edilerek yaralanmıştı. Keremcan Durman’ın darp edilmesi ile ilgili bugün Irmak Polis Merkezine giden Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. polise teslim oldu.

Sağlık kontrolü için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen 4 kişi, polis merkezi çıkışında, “Teknoloji canavarlarına sesleniyoruz, devletin her şeyine hakim olabilirler ama Türk gençliğine hakim olamazlar. Tek gözlü canavarlar bilsin. Gençliğimizi i…yaptılar. Bunu herkes bilsin” dediler. Gözaltına alınan saldırganların arkadaşları ise polis aracına bindikleri sırada onları alkışlarla karşıladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.