Kerim “Buraya Kadar”

KERİM hız kesmiyor; yeni single “BURAYA KADAR” yayında!

YAZ AYLARINDA YAYINLANAN İLK SINGLE ÇALIŞMASI “İLLA AŞK” İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN KERİM, YENİ SINGLE “BURAYA KADAR” İLE MÜZİK LİSTELERİNİN ZİRVESİNE YERLEŞMEYİ HEDEFLİYOR!

İlk single çalışması “İlla Aşk” ile dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı, yeni single “Buraya Kadar” ile iddiasını sürdürerek müzik listelerinin zirvesine yerleşmeyi hedefliyor.

blank

Söz ve müziği ünlü besteci ve yorumcu Ersay Üner’e ait olan “Buraya Kadar”ın, aranjesinde ise Emir Batkan’ın imzası var. Kerim’e vokal koçu olarak da yine usta isim Cihan Okan eşlik ediyor.

Akustik tınıları ve günümüz pop müziği öğelerini kusursuz bir uyum içerisinde harmanlayan “Buraya Kadar”, enerjik yapısı ile de dikkat çekiyor.

Uğur Araz tarafından çekilen albüm fotoğraflarının hazırlık ve çekim aşamaları büyük bir titizlikle gerçekleştirildi. Muhteşem bir ekip çalışması sonucunda ortaya çıkan albüm kapağını ise fransız tasarımcı Camille Souillard tasarladı.

Hız kesmeden yoluna emin adımlarla devam eden Kerim, “Buraya Kadar” ile adını daha büyük kitlelere duyurmak istiyor.

Kerim’in yepyeni single çalışması “Buraya Kadar”, Sed Yapım etiketiyle 13 Ocak itibariyle tüm dijital platformlarda yerini alacak, şarkının video klibi ise önümüzdeki günlerde müzik kanallarında olacak.

BURAYA KADAR

Yoruldum artık senden ve mesafenden
Zaten hiç hoşlanmam aşkta siyasetten
Bahsedecek olursak acı gerçeklerden
Yok içinde inan ki zerre asaletten

Ah, biliyordum biliyordum
Sendeki o saf kötülüğü seziyordum
Ah, görüyordum görüyordum
Kalbimi bir bakışta kırıyordun

Buraya kadar, hiç olmadı say çıkar aklından
Her şeyi unut, kalmasın umut yaşananlardan

Söz-Müzik: Ersay Üner

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.