Kerem Kamışlı’yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında yakalama kararı

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ile yemek yiyen iş insanı Kerem Kamışlı’yı denize attığı gerekçesiyle 34 yıla kadar hapis istemiyle yargılananan Yiğit Marcus Aral hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

YouTube video

İstanbul Üsküdar’da 24 Haziran 2021’de Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin ile yemek yiyen iş insanı Kerem Kamışlı’yı denize attığı gerekçesiyle “olası kast ile adam öldürmeye teşebbüs”, “tehdit”, “özel hayata ilişkin görüntüleri ve sesleri ifşa etmek” ve “hakaret” suçlarından toplamda 34 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Yiğit Marcus Aral’ın yargılanmasına başlandı.

YouTube video

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin’le yemek yiyen Kerem Kamışlı’yı denize atmıştı.

Sözcü’den Sevgim Begüm Yavuz’un haberine göre Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmaya müşteki Kerem Kamışlı ile tutuksuz sanık Yiğit Marcus Aral katılmazken, müşteki avukatı Dr. Rezan Epözdemir ve Yiğit Gökçehan Koçoğlu ile sanık avukatı Özcan İntaş salonda hazır bulundu.

blank

“COVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI”

Sanık Yiğit Marcus Aral’ın yurt dışında olduğunu ve Covid-19 testinin pozitif çıktığını söyleyen Aral’ın avukatı Özcan İntaş, “Kendisi Miami’de yaşamaktadır. Mümkünse öncelikle istinabe yoluyla dinlenmesini talep ederiz. Bir sonraki celse gelemezse mahcup olmak istemiyoruz. Şevval Şahin de Londra’dadır. O nedenle katılamadı” dedi.

TANIK: MASA ÖRTÜLERİNİ DENİZE SARKITTIK

Duruşmada restoranda şef olarak çalışan E.K. tanık olarak dinlendi. E.K., Şevval Şahin ile Kerem Kamışlı’dan 40 dakika sonra Yiğit Marcus Aral’ın tekneyle mekana geldiğini belirterek, Aral’ın masaya oturduğunu söyledi.

Tanık E.K., “10-15 dakika orada oturdular. Tartışmaya başladılar. Sanık, Kerem Kamışlı’ya ‘Aramıza girdin, seni bitireceğim’ gibi sözler söyledi. Bunun üzerine Sevval Şahin de tartışmaya dahil oldu. Kerem Kamışlı’ya ‘Seni öldürürüm, bitiririm’ dedi. Daha sonra küfür ederek sandalyeyle beraber Kamışlı’yı denize attı. Boğaz çok akıntılı olduğu için biz de denize atlayamadık. Masa örtülerini denize sarkıttık. Masa örtülerine tutundu. Biz o şekilde müştekiyi yukarı çıkardık. Biz müştekiyi çıkarırken sanık elindeki telefon ile fotoğraf ya da video çekiyordu” dedi.

Restoranda garson olarak V.U. ise, Şevval Şahin ve Kerem Kamışlı’nın denize sıfır masada oturduğunu ve daha sonra Yiğit Marcus Aral’ın da gidip masaya oturduğunu söyleyerek, “Kerem Bey bize doğru dönerek, ‘Şefi çağırır mısını? Şunu kaldırın masamdan’ dedi. Öyle der demez sanık küfür ederek müştekiyi sandalyeyle beraber denize attı” ifadelerini kullandı.

“YÜZME BİLEN BİRİNİN DE BOĞULMA İHTİMALİ VAR”

Müşteki Kerem Kamışlı’nın avukatı Rezan Epözdemir, duruşmaya katılmayan sanık hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep ederek, “Kerem Kamışlı, Şevval Şahin ile yemek yerken Şevval Şahin’in önceki sevgilisi restorana gelip hakaretler ederek müştekiyi denize itmiştir. Müşteki denizden çıktıktan sonra dahi müştekiyi yaralamaya çalışmaya devam etmiştir. Sıfır deniz, boğaz akıntısı mevcut. Yüzme bilen birisinin de boğulma ihtimali mevcuttur” diye konuştu.

Müşteki Kamışlı’nın avukatlarından Yiğit Gökçehan Koçoğlu ise, sanık Yiğit Marcus Aral’ın avukatının Aral’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığına dair belge sunduğunu ancak 1 saat önce sanığın sosyal medya hesabından bir restoranda olduğuna dair fotoğraf paylaştığını söyledi.

Sanık avukatı Özcan İntaş da söz alarak, “Meydana gelen sonuç basit tıbbi müdahale gerektirebilecek bir olaydır. Verilecek cezanın 5 yılın altında olabileceğini düşünüyoruz” dedi.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Sanık Yiğit Marcus Aral’ın savunma vermekten kaçtığının anlaşıldığını belirten mahkeme heyeti sanık hakkında yakalama emri çıkarılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.