Kerem Bürsin’in annesi Hande Erçel’e övgü dolu sözler söyledi

Hande Erçel ile partneri Kerem Bürsin arasında aşk haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde dizideki arkadaşlarıyla yer aldığı fotoğrafta ikilinin samimi halleri yine aşk söylentilerine sebep olmuştu. İddiaları tiye alan ikiliden Hande Erçel, yeni pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Kerem Bürsin’in annesi Çiğdem Hanımdan, oğlunun partneri Hande Erçel’e övgü dolu sözler geldi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin her hareketi hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Bürsin ve Erçel cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

blank

PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Hande Erçel, Kerem Bürsin’in objektifine yeni pozlar verdi. Erçel, bu pozları sosyal medya hesabından paylaştı.

Erçel’in paylaştığı karelerin altına Kerem Bürsin, “Kim çektiyse bu fotoğrafları gerçekten inanılmaz çekmiş. Müthiş ötesi! Harika bir gözü var!” yorumunu yaptı.

KEREM BÜRSİN’İN ANNESİNDEN HANDE’YE YORUM

Bürsin’in annesi de Erçel’in fotoğraflarına sessiz kalamadı. Çiğdem Bürsin oğlu Kerem Bürsin’e, “Ellerine sağlık canım. Ama model de çok hoş” diyerek destek verdi. Hande Erçel de Kerem Bürsin’e yanıtında kendisinin çektiği fotoğrafları da onun yüklemesini isterken; Çiğdem Bürsin’e de kalp yolladı.

İDDİALARI TİYE ALDILAR!

Öte yandan Erçel ile Bürsin’in geçtiğimiz günlerde ekip arkadaşları tarafından yayınlanan bir kareleri sosyal medyayı sallamıştı. Oyuncu çiftin samimi halleri aşk iddialarını kuvvetlendirmişti.

Haberler karşısında sessiz kalan ikiliden, fotoğraflı yanıt geldi. Rol aldıkları dizideki ekip arkadaşlarıyla poz veren Hande Erçel ve Kerem Bürsin, hayranlarını güldüren bir kareye imza attı. Kerem Bürsin, bu kez Hande Erçel ile değil Sarp Bozkurt’la yanak yanağa poz verdi. Bu kare, oyuncuların hayranlarını bir hayli güldürdü.

Sarp Bozkurt ise paylaşılan fotoğrafa espirili bir tweet ile karşılık verdi. Oyuncu, paylaşımında; “Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ben evliyim. Lütfen aşk dedikodusu yaymadan önce bunu düşünüp sonra konuşun. Kerem’le sadece arkadaşız. Hassasiyetiniz için teşekkürler” dedi.

Bozkurt’un bu paylaşımına Anıl İlter, “Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar” yorumunu yaparken; Bürsin de “Sadece ama sadece arkadaşız” yazdı.

HANDE’YE ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Kerem Bürsin, daha önce rol arkadaşı Hande Erçel için “Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.