Kerem Bürsin’e Hande Erçel’den destek!

Hande Erçel rol arkadaşı Kerem Bürsin’i yalnız bırakmadı. Yaz aylarında yayınlanmaya başlayan ve heyecanını her bölüm korumaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncularından Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde ödül almak üzere bir törene katılmış, sunucunun kendisine söylediği sözler sonrası şoka uğramıştı.

YouTube video

Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde ödül almak için gittiği törende sunucunun söylediği sözler sonrası neye uğradığını şaşırmış ve salonu terk etmişti. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel rol arkadaşı Kerem Bürsin’e destek verdi. Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin final iddiaları ile ilgili de konuştu.

“BEN KEREMİN KALBİNİ BİLİYORUM”

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolleri paylaşan Hande Erçel rol arkadaşına destek verdi. Bebek’te birlikte görüntülenen Hande Erçel ve Kerem Bursin dizilerinin devam edeceğini söyledi. Muhabirlerin ödül Töreni sırasında yaşanan olayı sorması üzerine Hande Erçel “Ben Kerem’in kalbini biliyorum, sunucu gereksiz bir cümle kurmuş” dedi.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.