Kerem Bürsin’den Hande Erçel yorumu! Çok iyi arkadaşız!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Hakan Gence’nin programına konuk oldu. Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Hande Erçel hakkında konuşan Bürsin, “Hande müthiş bir insan. Onu çok seviyorum. Her şeyden önemlisi çok iyi arkadaşız. Bu değerli bir şey. Çok da iyi kalpli bir insan.” ifadelerini kullandı.

YouTube video

Başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan Bürsin, hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Yaşıyla ilgili sorulan soruya yanıt veren Bürsin, “Kendimi 20 yaşında hissediyorum. Hatta bazı arkadaşlarım 13 diyor. 30’lar çok hızlı geçiyor. Doğum günümde dileğim, dünyayla alakalıydı. Çünkü hiç iyi bir yolda değiliz, doğaya verdiğimiz zararın haddi hesabı yok” dedi.

blank

“ÇOK İYİ ARKADAŞIZ”

Hande Erçel’le ilişkisi sorulan Bürsin, şunları söyledi: “Aşk olağanüstü bir şey. Bizi insan yapan şeylerden biri. Her anlamda ilham veriyor. Hande müthiş bir insan. Onu çok seviyorum. Her şeyden önemlisi çok iyi arkadaşız. Bu değerli bir şey. Çok da iyi kalpli bir insan.”

Açıklamalarına devam eden Kerem Bürsin, “Kendimi yakışıklı bulmuyorum. Kim kendini yakışıklı buluyor ki? Şunu merak ediyorum, gerçekten biri aynanın karşısına geçip ‘Vay be ne kadar çekiciyim’ diyor mu? Bana göre değil. Bu kendimi sevmiyorum demek değil ama benim derdim o değil” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.