Kerem Bürsin’den Hande Erçel itirafı

Kerem Bürsin, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Altın Yıldız Ödül töreninde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Bürsin, dizinin kötü seyreden reytingleri ve dizideki aşk iddialarının gerçek hayata yansımaları hakkında konuştu.

YouTube video

Kerem Bursin, sosyal medyada diziye gösterilen ilginin aksine reytinglerinin giderek düşmesiyle ilgili ilk kez konuştu. Bursin, Türkiye’deki reyting ölçümleme sisteminin halkın beğeni ve tercihlerini tam olarak yansıtmayabileceğine dikkat çekti. Bursin,” Biz açıkçası seyircimizi önemsiyoruz. Günün sonunda onlar mutluysa ve keyif alıyorsa işimizi yaptığımıza inanıyoruz. Türkiye’de reyting ölçümleme cihazlarının nerelerde olduğu belli. 83 milyonluk bir ülkede bu kadar örneklem üzerinden halkın beğenilerini öngörmek güç. Bunu siz de biliyorsunuz” dedi.

blank

Dizide birbirlerine çok yakıştırılan Kerem Bursin ve Hande Erçel’in gerçek hayatta da aşk yaşayıp yaşamadıkları çok merak ediliyor. Erçel’in dizi başladıktan kısa bir süre sonra sevgilisi Murat Dalkılıç’tan sürpriz bir kararla ayrılması bu aşk iddialarını alevlendirmişti. Kerem Bursin, ardı arkası kesilmeyen iddialarla ilgili, “Biz birbirimize saygı duyuyor ve güveniyoruz. Bu iddiaların kaynağı nedir açıkçası bilmiyorum. Bu iddialar sadece bizim başımıza gelmiyor her oyuncunun başına geliyor. Bu durumlar yurt dışındaki oyuncular hakkında da dile getiriliyor belki ama aşkı bu kadar basitleştirmiyor. Bir gerçeklik payı varsa dillendiriliyor” ifadelerini kullandı.

Kerem Bursin, Türkiye’de beğendiği oyuncuların ismini sayarken Haluk Bilginer’i aşırı beğendiğini açıkladı. Bursin,”Türkiye’de rolllerini iyi yapan izlediğim bir sürü oyuncu var ama Haluk Bilginer’i aşırı beğeniyorum” şeklinde konuştu.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.