Kerem Bürsin’den evlilik açıklaması

Mart 2015’ten bu yana Türkiye’de yayınlanan haftalık moda ve cemiyet dergisi Grazia Türkiye, bu haftaki kapağında ilk kez bir erkek yıldıza, Kerem Bürsin’e yer verdi.

Büyük beğeni toplayan Mavi kampanyasıyla ve kadın meselelerine çözüm arayan sosyal kuruluşlarla yaptığı çalışmalarla gündemde olan Bürsin, çarpıcı karelerin yer aldığı röportajında, kadınlara karşı hassasiyetinden aşka özel açıklamalarda bulundu.

Babylon Kilyos’ta gerçekleşen çekimin fotoğrafları birçok reklam kampanyasını ve editoryali fotoğraflayan Emre Ünal imzasını taşıyor.

Dünyanın 24 ülkesinde yayınlanan Grazia’nın Türkiye edisyonu, geçtiğimiz Mart ayından bu yana ülkemizde de ses getiren kapak çekimleriyle ve moda, cemiyet ve gündemi belirleyen içeriğiyle adından söz ettiriyor.

11 Kasım’da raflarda olan Grazia’nın yeni sayısı, aynı zamanda derginin “Erkeklere özel sayı” olarak tasarlanan ilk sayısı.

kerem bursin3

kerem bursin1

kerem bursin2

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.