Kerem Bürsin, yıllar önce şoförlük yaptığını itiraf etti

Fox TV’de ekrana getirilen Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, İbrahim Selim ile Bu Gece adlı YouTube programına konuk oldu. Sempatik tavırları ile beğeni toplayan Bürsin, ‘Günlüğü 75 dolar olan bir şirkette oyuncuları taşıdım. Yurt dışından gelen oyuncuları gitmek istedikleri yerlere götürdüm’ dedi.

YouTube video

Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamasının ardından adından söz ettiren Kerem Bürsin, İbrahim Selim’in YouTube’da yayınlanan programınının bu haftaki konuğu oldu.

Hakkın tüm bilinmeyenler anlatan Kerem Bürsin, şu ifadeleri kullandı: ‘Çocukluğum hep yurt dışında geçti. Sürekli yeni bir hayat kuruyorduk. Avantajı şuydu; dünyanın neresinde olursan ol insan kalıbı aynı! Endonezya’yı evim gibi hissediyordum. En uzun kaldığım yer ise İstanbul oldu. Amerika’da 11 sene kaldım.

‘BABAM İSTEMEDİ, ANNEM GİZLİDEN DESTEKLEDİ’

Boston’da pazarlama iletişim bölümünü bitirdim. Bir güvence, sigorta gibi düşünün o bölümü bitirmemi. Babam oyuncu olmamı hiç istemedi, annem gizliden destekledi.

Lisedeyken müzik grubum vardı. Hayatım müzikti! Hafta sonları konser veriyorduk, üniversiteye gitmemeye karar vermiştim ‘müzik yapacağım’ diye.

blank

LOS ANGELES’TA ŞOFÖRLÜK YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ

Günlüğü 75 dolar olan bir şirkette oyuncuları taşıdım. Yurt dışından gelen oyuncuları gitmek istedikleri yerlere götürdüm. ‘Margot Robbie gelecek’ dendi kimdir bilmiyorum o dönemde ünlü değil.

Audition çekimi için gelecek. Sonra biz Margot ile iki hafta boyuncu yakın olduk. Sonra gitti, tekrar geri geldi daha sonra da ünlü oldu.’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.