Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın filminde Hülya Avşar sürprizi

Hülya Avşar, Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in yaz sonunda ABD’de çekecekleri ‘Günaydın Sevgilim’ adlı filmlerinde oynayacak.

Uzun süredir birlikte olan Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya’nın yoğun iş temposundan dolayı çekimlerinin ertelendiği ‘Günaydın Sevgilim’ filmi bu yaz ABD’de çekilecek. Bürsin’in final yapan dizisi ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ Sarıkaya’nın ise ‘Fi’ adlı dizisinin çekimlerinin nedeniyle bu projelerini askıya alan çifte sürpriz bir isim eşlik edecek! O isim ise Hülya Avşar!

TEKLİFE OLUMLU BAKIYOR

Kendi hayatını anlattığı ‘Selfie’ filminin startını ilerleyen günlerde verecek olan Avşar Kızı, bu çalışmasının ardından yaz sonunda ‘Günaydın Sevgilim’ filminin setinde yer alacak.

blank

Kapalı kapılar ardında gerçekleşen görüşmelerde ise Hülya Avşar’ın bu teklife sıcak baktığı konuşuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.