Kerem Bürsin ve Hande Erçel’den çok özel açıklamalar

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel dizi için toplantı yaptıkları mekanın çıkışında magazin muhabirleri tarafından görüntülendi.

YouTube video

Geçtiğimiz gün yapılan Yılın Yıldızları ödül töreninde ödül alan Kerem Bürsin’in sahneden indiği sırada sunucu Bay J’nin yaptığı sarkastik espiri üzerine salonu terkeden Kerem Bürsin ve partneri Hande Erçel olay ile ilgili açıklama yaptı.

Kerem Bürsin ”Bu tarz şeylere cevap vermek mantıksız. Bunlara zaman harcamak gereksiz”dedi.Hande Erçel durum ile ilgili olarak ”Saçma bir çıkış oldu”şeklinde konuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi yollarına devam ederken, senaryo toplantısı sonrası kameralara konuştular. Setin iptal olduğu haberleri üzerine, Hande Erçel, “Rutin toplantılarımızdan birisiydi, senaryonun gidişatına bağlı olarak. Öyle toplantı yaptık” diye konuştu.

YouTube video

Dizinin 50. bölüme kadar devam edeceğine yönelik bir karar alındığı muhabirler tarafından iki ünlü isme soruldu. Hande Erçel, “Devam ediyoruz, her şey yolunda. Öyle bir konuşma olmadı henüz” ifadesini kullandı. Bu iddia dillendirilse de henüz ne yapımcıdan ne de kanalda böyle bir bilgi gelmediği için şimdilik dedikodu olmaktan öteye gidemiyor.

Sen Çal Kapımı dizisine Sinan Albayrak’ın da 13 Mart Cumartesi günü yayınlanacak 35. bölüm ile birlikte katılacağını da hemen hatırlatalım… Dizinin düşen reytingleri ve Savaşçı dizisinin de yayın için sırasını beklediği bir ortamda final yapması ihtimali bir kaç haftadır dillendiriliyordu. Ancak kanalın şimdilik böyle bir planı olmadığı da yaşanan bu gelişmelerden anlaşılıyor.

YouTube video

Bay J’nun sunucu olarak yer aldığı ödül töreninde Kerem Bürsin için söylediği pandemi döneminde 120 bin TL’lik bölüm ücretini almaya devam ettiği ile ilgili sözlerine Hande Erçel’den de açıklama geldi. Oyuncu, partnerini iyi tanıdığını ve herkesin de bildiğini ifade etti ve “Gereksiz bir çıkış olmuş” dedi.

Kerem Bürsin ise bu konuyla ilgili cevap vermek istemediğini söyledi. Oyuncu, “Böyle bir şeye zaman ayırmak, böyle bir şey yapmaya gerek yok. Bence çok konuşmaya gerek yok” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.