Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’lı “Gün Işığım” dizisi yola çıktı

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, Kübra Sülün’ün kaleminden çıkan yeni dizisi kod adı ‘Gün Işığım’ ekibi okuma provasında bir araya geldi. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan dizinin ekibi önümüzdeki günlerde çekimlere başlıyor.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

blank

Önümüzdeki günlerde çekimlere başlayacak olan dizinin ekibi okuma provasında bir araya geldi. İlk kez bir projede beraber oynayacak olan Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın uyumu ise şimdiden dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.