Kerem Bürsin, ünlü markanın kampanya yüzü oldu

Her sezon çarpıcı iş birlikleri ve kampanyaları ile tüm dikkatleri üzerine çeken H&M, heyecan dolu yeni kampanyası ve ilk lokal yüzü ile büyük merak uyandırdı.

Herkesin merak ve heyecanla beklediği H&M’in bu ilk lokal iş birliği, kendi hikayesiyle ilham veren Kerem Bürsin ile gerçekleşiyor. Yeni iş birliğinin lansmanı Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras’ta büyüleyici bir parti ile sanat, moda ve cemiyet hayatından pek çok ismin katılımıyla tanıtıldı. Kerem Bürsin’in kampanya yüzü olarak yer aldığı H&M Yaz 2019 Erkek Koleksiyonu 22 Nisan’dan itibaren tüm mağazalarda satışta.

blank

H&M Türkiye Ülke Müdürü Müge Arpacıoğlu, H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran ve H&M Türkiye Pazarlama Müdürü Ketrin Gülük’ün ev sahipliği yaptığı parti; moda, sinema, televizyon, müzik ve cemiyet dünyasından birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Dilan Çiçek Deniz, Afra Saraçoğlu & Mert Yazıcıoğlu, Begüm Kütük & Erdil Yaşaroğlu, Aslı Bekiroğlu, Hazar Motan, Merve Çağıran, Yasemin& izzet Özilhan, Aslı Küseyiroğlu, Aslı Duruman, Ayşe Tolga, Burcu Kutluk, Ceylan Çapa, Deren Okçu, Ecem & Mert Gocay, Elif Edes Tapan, Esin Moralıoğlu, Melisa Çakarlar, Harika Güral, Yöntem Akmen İnanç, İdil Unan, Nastassya Jacobers, Tamer Yılmaz & Ayten Alpün ‘ün de davetliler arasındaydı.

H&M’DEN KEREM BÜRSİN’E ÖZEL BÜYÜLEYİCİ BİR DAVET

Yazın ilk ışıklarıyla birlikte pozitif ve iyimser bir moda geçiyoruz. Şehirli, modern, heyecan dolu ve stresten arınmış huzur veren bir ortam. Aynı kampanya çekimleri ve yeni kampanya yüzümüz Kerem Bürsin gibi gösterişten uzak ama bir o kadar sofistike.. Çabasız cazibe. Tüm bu ilhamlar eşliğinde Fıstıklı Teras’ta Los Angeles gecelerini aratmayan bir mekan dekore edildi. Sıcak, samimi, otantik bir atmosferde davetliler yazın habercisi olan pek çok keyifli detayla harika anlar yaşadılar. Davetliler, ünlü DJ Jabbar’ın özel canlı performansıyla gece boyunca dans ederken Kerem Bürsin’in Jabbar’la sahnede sergilediği performans da konuklara sürpriz oldu. Carolin Almozlino ve Canan Soylu ikilisinden oluşan Csquared grubu ile beraber Berk Büyükakın da Jabbar’dan önce çaldıkları setlerle partiyi renklendirdiler.

2019 İLKBAHAR/YAZ KAMPANYASININ İLHAM KAYNAĞI :KEREM BÜRSİN

Önümüzdeki yazı düşlerken, H&M koleksiyonu, modern stile dokunan egzotik palmiye ağaçları, farklı tonlarda çizgiler ve kullanışlı detaylarla kozmopolit bir seyahati canlandırıyor. Renk paletini domine eden açık bej ve yeşil renklerini güneş sarısı, uçuk mavi ve parlak beyaz gibi tonlar tamamlıyor. Kampanya tüm dünyadan içlerinde Mena Massoud, Crosby Tailor da bulunduğu ilham verici erkekleri kapsıyor. Türkiye’de ise H&M ilk defa bir lokal iş birliği yaparak, koleksiyonu Kerem Bürsin ile tanıtıyor.

MUCİZEMİ BULDUM : KEREM BÜRSİN

Gece başlarken sahnede konuşma yapan başarılı oyuncu Kerem Bürsin : “Bu akşamı sizinle paylaşıyor olmak çok güzel ve bilmenizi isterim ki H&M’le bir araya gelmek benim için hayalden öte bir şeydi. Markayı zaten hepimiz biliyoruz, ama H&M’in marka olarak gerçekleştirdikleri, öncü yaklaşımlarını öğrendikten sonra markadan daha da etkilendim. Bir moda markası ama en önemlisi sorumluluk alan bir marka ki bence şu an yaşadığımız dünyada bu çok önemli. Bütün bunlarla beraber beni en çok etkileyen şey, ise; markanın tüm çalışanlarının %74’ünün kadın olması! Ve bence bu nedenle H&M’in dünya çapında marka olması tesadüf değil.” dedi.

Kerem Bürsin kampayı anlatırken ise ; “Yıllar önce hayat beni bir yol ayrımına getirdi ve ben herkesin gittiği yoldan gitmedim. Los Angeles’tayken her şeyi geride bıraktım. İç sesimi dinledim ve riski alıp yeni bir ülkede yine yeniden başladım. Bir yol haritası çizmeye çalışmadan, kısa yolların yolcusu olmadan, kendi yolculuğumu yapmak istedim. Kaybedecek bir şeyim yokmuş gibi hayata teslim oldum ve kendi mucizemi buldum.” diyor Kerem Bürsin

Afra Saraçoğlu – Mert Yazıcıoğlu
Ceylan Çapa
Erdil Yaşaroğlu – Begüm Kütük
Dilan Çiçek Deniz
İzzet Özilhan – Yasemin Özilhan
Meltem Kazaz
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.