Kerem Bürsin sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı Fi dizisinin setinden kaçırdı

Kerem Bürsin İstanbul Arnavutköy’deki setten kaçırdığı sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı Atatürk Havalimanı’na götürdü.

Beraber rol aldıkları bir reklam film sırasında yakınlaşarak aşk yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, ilişkilerinde 2 yılı geride bıraktılar. Yakışıklı oyuncu Bürsin, aşklarının ikinci yılında Serenay Sarıkaya müthiş bir sürpriz hazırladı. Sevgilisini, yönetmenden izin alarak Fi dizisinin setinden kaçıran yakışıklı oyuncu nereye gittiklerini ise uçağa binene kadar söylemedi.

ROMANTİK BİR GECE GEÇİRDİLER

İstanbul Arnavutköy’deki sete gidip sevgilisini kaçıran Kerem Bürsin, ardından birlikte İstabul Atatürk Havalimanı’na gittiler. Bursin; havaalanında Serenay’a, Hırvatistan-Dubrovnik’e uçacaklarını ve romantik bir gece geçireceklerini söyledi. Genç aşıklar ertesi gün ise İstanbul’a geri döndüler.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.