Kerem Bürsin, polemiği başlamadan bitirdi!

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen ünlü oyuncu Kerem Bürsin, şarkıcı Aylin Aslım’ın kendisi ile ilgili söylediği sözlere yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde yeni yıla evinde girdiğini söyleyerek “Sarhoş olup sapıtmaktansa, yılbaşına dua ederek girmeyi seviyorum” demişti.

Şarkıcı Aylin Aslım ise Kerem Bürsin‘in bu sözleri için “Sevim koş, o kapı kapanmadan son lavukluklar. Kimsenin, kimsenin tercihini iplemediği, dürtüklemediği, daha iyi biri olma derdinden başka dert bilmediğimiz bir yıl dilerim. Son 20 yıl bunun tersini yaşattı, ama yine de” demiş ve çok konuşulmuştu. Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin geçtiğimiz gün kendisine hatırlatılan konu ile ilgili “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Kimseye de kızmadım.” dedi ve polemiği başlamadan bitirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.