Kerem Bürsin kafeye gidenlere ‘salak’ dedi, tepkiler gelince özür diledi

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncusu Kerem Bürsin, kafelerde maskesiz oturanlara, “Kusura bakmayın ama siz salaksınız” dedi. Oyuncuya tepki yağdı.

YouTube video

FOX TV’de yayınlanan “Sen Çal Kapımı” dizisinde Hande Erçel’le başrolü paylaşan Kerem Bürsin, rol arkadaşıyla Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında ağır sözler sarfetti.

Çift, canlı yayında takipçilerinden gelen sorulara yanıt verdi. Bir ara konu pandemiyle geldi.
Maske takmayanlara hakaret eden Bürsin, şu sözleri sarfetti:

“SALAKSINIZ”

“Canlı yayın sırasında gerilen Kerem Bürsin “Mesela bu kafelere gidiyorsunuz ya… Maskelerinizi de çıkarıyorsunuz ya Affedersiniz ama siz salaksınız… “I’m sorry” (üzgünüm) Salaksınız.. Ailelerinizi insanları bir düşünün.”

Bürsin, bu sözleri sarfettiği sırada şoke olan Hande Erçel bir şey diyemedi. Kerem Bürsin’e sosyal medyadaki tüm mecralardan tepki yağdı.

Kafelerde maskesiz oturanlara ‘salak’ demişti: Oyuncu Kerem Bürsin özür diledi

YouTube video

Kafelere gidip maskesini çıkaranlara, “Salaksınız” diyen oyuncu Kerem Bürsin özür diledi. Bürsin mesajında kullandığı ifade için bugün Twitter hesabından bir videoyla özür diledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.