Kerem Bürsin Hande Erçel’i çabuk unuttu! İşte Kerem Bürsin ile sevgilisinden ilk kare

İki yıldan uzun bir süredir devam eden ilişkilerini sürpriz bir kararla bitiren Hande Erçel-Kerem Bürsin ikilisinden yeni aşk haberleri gelmeye başladı. Kerem Bürsin, Hande Erçel’i unutturan yeni aşkını İspanya’da buldu.

Sen Çal Kapımı dizisinde başlayan hikaye gereği aşkı gerçek hayata da taşıyan öyle ki evlenecekleri dahi konuşulan oyuncular Kerem Bürsin ile Hande Erçel’den ayrılık haberi gelmişti. Hande Erçel’in ismi eski rol arkadaşı Kaan Yıldırım ile anılırken Kerem Bürsin çoktan yeni bir aşka yelken açtı.

Posta’nın yer alan habere göre; Hande Erçel ile ilişkisi biten Bürsin, aradığı aşkı İspanya’da buldu.

KEREM BÜRSİN VE YENİ SEVGİLİSİNDEN İLK KARE

Geçtiğimiz ekim ayında yurt dışında bir defileye davetli olarak katılan Kerem Bürsin, burada şimdiki aşkı İspanyol oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo ile tanıştı.

Çiftten ilk kare de geldi. İşte Kerem Bürsin ve yeni sevgilisi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.