Kerem Bürsin Hande Erçel ile aşk iddialarını reddetti!

Kerem Bürsin aşk iddialarını reddetti ama iltifat etmekten de geri kalmadı!Fox Tv’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel bir kez daha aşk iddialarıyla gündeme geldi.

Dizi ile büyük çıkış yakalayan ve sosyal medyada sık sık beraber paylaşım yapan ikilinin hayranları aşk yakıştırmaları yapmaya devam ediyor. Sosyal medyada video çektiği sırada Hande Erçel’in “Beni böyle çekme, çok çirkinim” demesine aldırış etmeden “Çok güzel görünüyorsun!” diyen Kerem Bürsin iltifat etmeyi ihmal etmedi.

Sen Çal Kapımı dizisinin sevilen ikisi Kerem Bürsin ve Hande Erçel aşk iddialarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin rol arkadaşı Hande Erçel ile aşk iddialarını reddetse de iltifat etmekten de geri kalmıyor.

blank

Geçtiğimiz haftalarda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in aynı evde yaşamaya başladığına dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddiaya göre yeni evine alışmaya çalışan Hande Erçel’e yardım etmek isteyen Kerem Bürsin; bir süre sevgilisiyle aynı evde kalacaktı. Hatta ikilinin evden beraber ayrılırken videoları da ortaya çıktı. Fakat tahmin edeceğiniz gibi bu iddia da jet hızıyla yalanlandı.

Dün ise Kerem Bürsin’den Hande Erçel’e övgü dolu sözler geldi. Rol arkadaşı Hande Erçel’i hazırlanırken videoya çeken Kerem Bürsin; Hande Erçel’in “Beni böyle çekme, çok çirkinim” demesine aldırış etmeden “Çok güzel görünüyorsun!” diyerek video çekmeye devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.