Kerem Bürsin hakkında bugüne kadar duyulmamış bir gerçek ortaya çıktı

Fox TV’de ekrana getirilen başrollerini Hande Erçel ile paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde hayat verdiği Serkan karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Kerem Bürsin hakkında bugüne kadar duyulmamış bir gerçek ortaya çıktı. Oyuncu olmasaydı yapmak istediği mesleği açıklayan Kerem Bürsin herkesi şaşırttı.

Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi olan Fox TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’nda Hande Erçel ile olan uyumu beğeni toplayan Kerem Bürsin hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

blank

MARANGOZLUK YAPACAKMIŞ

Serkan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Kerem Bürsin, oyuncu olmasaydı yapacağı mesleği açıkladı. Kerem Bürsin eğer oyuncu olmasaymış Yeni Zelenda’da taşınıp orada marangozluk yapacakmış.

Kerem Bürsin, İstanbul’da doğmasına rağmen babasının işleri dolayısıyla 10 aylıkken ülkeden ayrıldı. Bürsin, Türkiye’nin yanı sıra; İskoçya, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya ve ABD’de yaşadı. 25 yaşında Türkiye’ye dönüş yapan Kerem Bürsin, Güneşin Kızları dizisi ile popüler oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.