Kerem Bürsin: Benden daha önemli bir şey var, o da Kazdağları!

Amerika’dan gelen arkadaşlarıyla Bodrum’da tatil yapan Kerem Bürsin tekneden düşerek omuriliğini kırdı. Oyuncu, Instagram’dan paylaştığı video ile hem sağlık durumu hakkında bilgi verdi hem de Kazdağları için destek istedi.

Kerem Bürsin bir kaç hafta önce Amerika’dan gelen dostlarıyla birlikte Bodrum’da kısa bir tatil yapmıştı. Tekneyle denize açılan ekibin bazı fotoğrafları da magazin sayfalarında yer almıştı. Bu tatilde Kerem Bürsin’in çok büyük bir tehlike atlattığı ortaya çıktı. Tekneden düşen oyuncunun omuriliğinin kırıldığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi. Durumu her gün iyiye giden oyuncunun bir süredir korse kullandığı da gelen bilgiler arasındaydı.

“Maalesef haberler doğru”

Çıkan haberlerin ardından Kerem Bürsin, Instagram hesabından yayınladığı bir video ile sağlık durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Oyuncu videoda şu sözleri sarf etti:

“Herkese selamlar;

Bugün benimle ilgili çıkan haberler maalesef doğru. Omirliğimi kırdım. Fakat dört hafta önce kırdım. Şanslıydım. Küçük bir kırık. 4 haftadır korse takıyorum. Son haftama girdim. Çok mutluyum, heyecanlıyım, her şey gayet iyi, gayet yolunda. O yüzden ilginiz, sevginiz, desteğiniz, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

“Benden daha önemli bir mevzu var; Kazdağları”

Fakat şu an benden, omuriliğimden, okuyacağınız bir ton şeyden çok daha ama çok daha önemli bir mevzu var. O da Kazdağları. Kazdağları’na sahip çıkmamız lazım. Kazdağları’nın ilgiye ihtiyacı var, sevgiye ihtiyacı var, bizlere ihtiyacı var. O yüzden önümüzdeki hafta ben inşallah orada olacağım. Sizler de orada olun. Umarın olursunuz. Hep birlikte sahip çıkalım.”

ŞOK! Kerem Bürsin tekneden düştü omurgasını kırdı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.