Kerem Bürsin, ayrılık sonrası Serenay Sarıkaya hakkında ilk kez konuştu

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya çifti geçtiğimiz ay ayrılık kararı almıştı. Etiler’de görüntülenen Kerem Bürsin ilk kez ayrılık açıklaması yaptı.

Kerem Bürsin önceki akşam Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden oyuncu, şu sıralar netleşen bir projesinin olmadığını, görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Kerem Bürsin, “Komediyi çok seviyorum, fırsat olursa komedide rol almak isterim” dedi.

İki yıllık sevgilisi Serenay Sarıkaya ile geçtiğimiz ay ilişkilerini noktalayan Kerem Bursin ayrılık sorularına “Çok özele girmeye gerek yok ama insanlardan rica ediyoruz, bu süreçte bize saygılı olsunlar, ikimiz de mutlu olalım.’’ dedi.

blank

Muhabirlerin Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy ile tekrardan barıştıkları yönünde çıkan haberleri sorması üzerine ise Kerem Bursin “Bu konulara hiç girmeyelim, teşekkürler” diyerek Etiler’den ayrıldı. İkilinin, “İlişkimizdeki heyecanı kaybettik ve bu yüzden ayrıldık” dediği öne sürülmüştü.

Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın’ın Serenay Sarıkaya kıskançlığı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.