Kerem Bürsin ayrılığı Serenay Sarıkaya’ya yaradı

2015 yılından bu yana birliktelik yaşayan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin ayrılık kararı aldı. Ayrılığın kazananı ise Sarıkaya oldu.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, 3.5 yıllık ilişkilerini geçen gün noktalamıştı. Ayrılık haberleri magazin gündemine bomba gibi düşerken iki taraf da sessizliğini korudu. Fakat ayrılık sonrası sosyal medyada kazanan Serenay Sarıkaya oldu.

Ayrılık haberleri sonrası Sarıkaya’nın 7.6 milyon takipçisi bir günde 200 bin artarak, 7.8 milyon kişiye ulaştı. Bürsin’in ise 2.1 milyon takipçisi, ayrılık sonrası 2 milyon’a düştü. Yani anlayacağınız aşk kaybetti, ama Serenay Sarıkaya kazandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.