Kerem Alışık’tan Hilal Altınbilek açıklaması

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde birlikte rol alan Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek’in aşk yaşadığı iddiaları bir kez daha alevlenmişti. Çıkan haberlerden sonra Alışık sessizliğini bozdu.

Kerem Alışık’ın, kendisi gibi oyuncu olan Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Alışık da söz konusu iddiaları “Asla böyle bir şey yok” diyerek reddetmişti.

İDDİALAR ALEVLENDİ

Alışık ve Altınbilek’in fotoğraflarındaki ortak bir nokta ise aşk dedikodularını yeniden alevlendirdi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Bebek’te, Altınbilek’e ait olduğu iddia edilen Jüpiter isimli köpeği gezdirirken görüntülendi. Bu görüntü aşk iddialarını güçlendirdi. Çıkan haberlerden sonra ise Alışık sessizliğini bozdu.

Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık aşkı belgelendi!

‘İYİ ANLAŞAN İKİ ARKADAŞIZ’

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan oyuncu şunları söyledi:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.