Kendisinde İz Bırakan Şarkılar İle Serhat Kılıç Trump Kültür Merkezi Sahnesi’nde

Yeni projesi “Çember” ile ekranlara dönmeye hazırlanan, aktör, yönetmen, televizyoncu ve eğitimci kimlikleriyle tanınan Serhat Kılıç, tutkusu olan müziği merkezine alan performansıyla, 18 Şubat Cumartesi gecesi, orkestrası eşliğinde Trump Kültür Merkezi’nde.

Kendisinde İz Bırakan Şarkılar İle Serhat Kılıç Trump Kültür Merkezi Sahnesi’nde.

Serhat Kılıç sizi kendi dünyasında bir yolculuğa davet ediyor, müzikli bir yolculuk bu. Her durakta onda iz bırakmış olan bir şarkı, duraklar arasında ise… Dinleyicileri bekleyen sürprizler. Sürpriz, onun sahnesinin olmazsa olmazı. Keyifli ve bol süprizlerle dolu performası ile Serhat Kılıç 18 Şubat Cumartesi, 20:30’da Trump Kültür Merkezi
sahnesinde.

Serhat Kılıç Biyografi

Sinema-tiyatro oyuncusu, televizyoncu ve şarkıcı Serhat Kılıç, 1994’te1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Tiyatro Bölümü’nden yüksek şeref öğrencisi olarak mezun oldu. Ankara Sanat Tiyatrosu, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, Diyarbakır Şehir Tiyatroları, Erzurum Devlet Tiyatrosu’nda oyuncu, yönetmen, eğitmen olarak görev aldı. 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda reji üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlayıp Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı. 2008 yılında Devlet Tiyatroları’ndaki görevinden istifa ederek, çalışmalarına İstanbul’da devam etti, Tiyatro Dot ve BKM oyunlarında yer aldı. 2009 – 2010 sezonunda ‘İntiharın Genel Provası’ adlı oyun ile İstanbul Şehir Tiyatroları’na katıldı. Oyun 3 sezon, kapalı gişe olarak sahnelendi. Serhat Kılıç, dört farklı karakteri canlandırdığı bu oyundaki performansı ile 14. Afife Tiyatro Ödülleri, ‘Yılın En Başarılı Müzikal ve Komedi Erkek Oyuncusu’ dalında aday oldu. 2014 yılında Cannes Film Festivali Altın Palmiye Ödülü’nü kazanan Nuri Bilge Ceylan’ın filmi ‘Kış Uykusu’nda İmam Hamdi karakterini canlandırdı. Bu filmdeki performansı ile 47. SİYAD Ödülleri, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Performansı’ dalında aday oldu. 2011 – 2016 yılları arasında ‘Seksenler’ dizisinde canlandırdığı Ergun Plak karakteri onu geniş kitlelere tanıttı.

Serhat Kılıç, 2014 Kasım’ında, üniversite yıllarından beri kurduğu hayali gerçekleştirerek; oyunculuk, yazarlık, dans ve şan eğitimi veren OKUL Serhat Kılıç’ı kurdu.

Rengim Gökmen yönetimindeki Doğuş Çocuk Senfonisi projesi Mozart’ın Sihirli Dünyası’nda Mozart’ı canlandıran, Serhat Kılıç, 17 Ocak 2017’de İş Sanat’ta gerçekleşen Türk Rock Antolojisi 2 projesinde Tuluğ Tırpan, Özkan Uğur, Seyyal Taner, Mert Fırat, Doğan Duru ve Pamela Spence’le aynı sahneyi paylaştı.

Serhat Kılıç’ın, Abdullah Oğuz yapımı yeni dizisi Çember yakında Star TV’de başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.