Kendall Jenner yine paparazzilerin hedefinde

Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian’ın üvey kız kardeşi olan ve otoriteler tarafından moda dünyasının “yeni top modeli” olarak adlandırılan 20 yaşındaki Kendall Jenner, bir kez daha paparazzilerin hedefinde.

Ablası ve ailenin diğer üyeleri ile yer aldığı Keeping Up With the Kardashians ile hayatının büyük bir bölümünü izleyici ile paylaşan Kendall, bu defa makyajsız olarak çevredeki paparazzilere yakalandı.

Bir süredir St. Barts’ta bulunan ve burada genç şarkıcı Harry Styles ile görüntülenen Janner’ın adı bir süredir aşk dedikoduları ile anılıyor.

Kendall Jenner1

Peki kim bu Kendall Jenner?

1995 doğumlu Kendall Jenner ilk olarak kardeşleriyle birlikte yer aldığı Keeping up with Kardashians programıyla tanındı. 14 yaşında profesyonel modellik kariyerine başlayan Jenner, Paris, New York ve Milano gibi en önemli moda haftalarında yer aldı. Jenner bu yolda kendi başarısını özverili çalışmasına bağlıyor, bunun için ablası Kim Kardashian’ın hiç bir podyum şovuna izleyici olarak bile katılmasını istemiyor. Hatta bunu yasaklamış durumda. Kendall profesyonel hayatta Jenner soyadından da feragat ederek ailesinin popülaritesinin ardına sığınmak istemediğini bir kez daha kanıtladı. Chanel, Givency, Marc Jacobs ve Balmain başta olmak üzere ünlü markaların defilelerinde yer alan model, Estee Lauder’in de yüzü olarak başarısını sürdürüyor. 20 yaşındaki güzel model 1.79 cm boyunda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.