Kenan İmirzalıoğlu’nun sözleri sosyal medyada tepki çekti

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son günlerde ülkemizin birçok bölgesinde meydana gelen yangınlarla ilgili üzüntüsünü dile getirdi. İmirzalıoğlu’nun röportaj sırasında söylediği ‘Denize girmemize rağmen içimiz soğumadı’ cümlesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşanan yangın felaketiyle ilgili “Arkadaşlar içimiz yanıyor gerçekten… Belki biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. Hepimizin Sinem’in de çok canım sıkıldı. Ben hakikaten sütünden endişe ettim” ifadelerini kullandı.

İmirzalıoğlu’nun “Denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu” sözleri kısa süre içerisinde birçok kişi tarafından tepki ile karşılandı. Öte yandan konuyla alakalı İmirzalıoğlu’ndan henüz bir açıklama gelmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.