Kenan İmirzalıoğlu’nun şehit ailelerine destek sorusu Sinem Kobal’ı kızdırdı

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu’nun iki dairesinin kira gelirlerini şehit ailelerine bağışlamasıyla ilgili soruya tepki gösterdi.

Sinem Kobal, dün akşam arkadaşının doğum günü partisinde doyasıya eğlendi. Çıkışta eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun iki dairesinin kira gelirlerini şehit ailelerine bağışlamasıyla ilgili soruya tepki gösterdi.

GECE BOYUNCA GÖBEK ATTI

Sinem Kobal, Bengü ve Zeynep Koçak önceki gece ortak bir arkadaşlarının doğum günü kutlamasında buluştu. Akatlar’da bulunan bir mekânda sazlı sözlü kutlama yapan grup gece boyunca karşılıklı göbek attı.

“BURASI NE YERİ NE DE ZAMANI”

Kobal, çıkışta eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’de bulunan iki dairesinin kira gelirlerini şehit ailelerine bağışlamasıyla ilgili sorulara tepki gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.