Kenan İmirzalıoğlu’nun annesi gelini Sinem Kobal’ın üzerine titriyor

Kısa bir süre önce ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin bebek beklediği haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Gelen haberlere göre Kenan İmirzalıoğlu’nun annesi gelini Sinem Kobal’a iyi bakıyor.

Eşi Sinem Kobal’ın hamileliği ile beraber Kenan İmirzalıoğlu eşinin bir dediğini iki etmiyor. Gelen bilgilere göre Kenen İmirzalıoğlu kadar Kenen İmirzalıoğlu’nun anneside Sinem Kobal’ın adeta üzerine titriyor.

DALINDAN MEYVE VE SEBZEYİ ELLERİYLE TOPLUYOR

‘2. Sayfa’nın özel haberine göre; Sinem Kobal’ın dinç beslenmesi için her şeye dikkat eden Kenan İmirzalıoğlu’nun annesi; dalından meyve ve sebzeleri gelini için elleriyle toplayıp Sinem Kobal’a gönderiyor.

Öte yandan Sinem Kobal’ın önümüzdeki günlerde gebelik koçu olan bir hemşireden anneliğe ve bebek bakımına dair bütün detayları öğreneceği de gelen bilgiler arasında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.