Kenan İmirzalıoğlu’ndan Rasim Öztekin açıklaması

ATV’de ekrana getirilen Kim Milyoner Olmak İster’de sunuculuk yapmış olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Ulus’ta objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirler ile sohbet eden Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybede Rasim Öztekin hakkında ‘Hepimizin başı sağ olsun. Değerli, kıymetli bir abimizdi. Beraber çalışma şansım da olmuştu. Mekânı cennet olsun’ dedi.

Bir süredir dizi projesinde rol almayan ve Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Murat Yıldırım’ın ardından sunuculuk yapan Kenan İmirzalıoğlu, Ulus’ta görüntülendi.

Çiçeği burnunda baba İmirzalıoğlu, tarih dersi almak için hoca tuttuğu iddiaları hakkında ‘Hoca tutmadım ama niyetim var. Biraz daha derinlemesine öğrenmek istediğimi arkadaş arasında konuşmuştuk. Tarihe meraklıyım. Türk ve dünya tarihine ilgim var’ ifadelerini kullandı.

blank

Son dönemde Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde rol alacağı öne sürülen ünlü oyuncu çıkan haberleri yalanladı ve şunları söyledi: ‘Öyle bir görüşme olmadı. Geçenlerde de söyledim ama hâlâ ‘Yeşil ışık yaktı’ diye haberler çıkıyor. Ortada ışık filan yok.’

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin’i de unutmayan İmirzalıoğlu, ‘Hepimizin başı sağ olsun. Değerli, kıymetli bir abimizdi. Beraber çalışma şansım da olmuştu. Mekânı cennet olsun’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.