Kenan İmirzalıoğlu’ndan 1 Milyon Liralık Atak

21 Mayıs’ta Sinem Kobal’la Ayvalık’ta evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu bölgenin sevdalısı oldu. Cihangir ve Marmaris’te birçok gayrimenkulü bulunan ünlü oyuncu, Küçükköy’de 1 milyon liraya tarihi taş ev aldı.

Takvim’de yer alan özel habere göre güzel oyuncu Sinem Kobal’la 21 Mayıs’ta Cunda Adası’nda evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu’nun, Ayvalık sevdası bir başka…

2012’de ‘Uzun Hikaye’ filminin çekimleri için Küçükköy’e giden oyuncu, buraya deyim yerindeyse aşık oldu. Bölge halkının da sevgi seliyle karşılaşan Kenan İmirzalıoğlu, buraya yatırım yapmaya karar verdi. Cihangir ve Marmaris’te birçok gayrimenkulü bulunan yakışıklı oyuncu, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne aday olan Küçükköy’den tarihi bir taş ev aldı.

DÜNYA MİRASI LİSTESİ’NE ADAY

Kenan İmirzalıoğlu’nun 1 milyon liraya aldığı taş evin, önümüzdeki yıllarda büyük değer kazanacağı konuşuluyor. 1462’de Midilli Adası’nı fetheden Fatih Sultan Mehmet, adanın güvenliğini sağlamak için buraya 200 yeniçeri yerleştirmiş. Küçükköy’ün diğer adının Yeniçarohori yani Yeniçeri Köyü olması da buradan geliyor. Rumlar’ın da bir dönem yaşadığı köye 1893’te Karadağ’dan Boşnaklar, 1913’ten itibaren de Midilli ve Serez göçmenleri yerleştirilmiş. Köy bu nedenle birçok değişik kültürün izlerini taşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.