Kenan İmirzalıoğlu’na Ezel sürprizi!

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının Cumartesi günü yayınlanan bölümünde İmirzalıoğlu’nun yüzünü ‘Ezel’ sorusu güldürdü. Yarışmanın 7.500 TL değerindeki sorusu İmirzaloğlu’nun başrollerini üstlendiği Ezel dizisinden geldi. İşte o soru…

Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının son bölümünde sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun yüzünü ‘Ezel’ sorusu güldürdü.

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Seçil Ezgin’e 7500 TL değerindeki soru Ezel dizisinden geldi. İmirzalıoğlu’nun 2009 yılında Tuncel Kurtiz ile başrollerini paylaştığı dizi büyük ses getirmişti. İşte o soru

 

blank

“Ezel” adlı dizinin başkarakteri olan Ezel, hangi soyadını kullanır.

A: Bayraktar

B: Sancaktar

C: Alemdar

D: Haznedar

Yarışmacı sorunun cevabı için tereddüte düşünce telefon joker hakkını kullanmak istedi. Telefonla bağlandığı isim de net bir cevap veremeyince Seçil Sezgin D şıkkı ‘Alemdar’ diyerek yanlış cevabı verdi ve 1000 TL ödül alarak yarışmadan ayrıldı.

DAHA ÖNCE DE DELİ YÜREKTEN SORU GELMİŞTİ

“Yusuf Miroğlu, hangi televizyon dizisinin baş karakteridir” sorusu, Kim Milyoner Olmak İster izleyenlerine sürpriz olmuştu. Çünkü o karakter, yarışmanın sunucusu olan Kenan İmirzalıoğlu’nun 1999-2002 yılları arasında Deli Yürek dizisinde canlandırdığı karakterdi.

Ancak Kenan İmirzalıoğlu’nun karşısındaki yarışmacı, “Karadayı, Acı Hayat, Deli Yürek ve Ezel” şıkları için ünlü sunucudan yardım istedi.

Yarışmacı ilk önce İmirzalıoğlu’na, “Yusuf Miroğlu’nu tanıyor musunuz?” sorusunu yöneltti.

Kenan İmirzalıoğlu ise “Tabi, benim bir tanışıklığım var” diyerek kendisini gülmekten alıkoyamadı. İki şık arasında kalan yarışmacı, son saniyelere girilirken, soruya yanıt verdi.

Doğru yanıtı bulan yarışmacı, “Sizden yardım beklerdim” dedi. İmirzalıoğlu ise, “Nasıl yardım edeyim. Zaten karşında oturuyor. En büyük tüyo benim burada” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.