Kenan İmirzalıoğlu: Varlığınız bize kuvvet veriyor bunu unutmayın

Demokrasi nöbeti meydanları kırmızı-beyaza bürümeye devam ediyor! Kısıklı’da halka buluşan Kenan İmirzalıoğlu, gecede söylediği mesajlarla hem polislere hem da vatandaşlara moral verdi.

15 Temmuz’da FETÖ’nün darbe girişimin halk tarafından engellenmesinin ardından Türkiye’nin dört bir yanında yapılan demokrasi nöbetleri gün geçtikçe büyüyor!

Ünlüler nöbette

Önceki akşam Kısıklı’da toplanan coşkulu kalabalığa Kenan İmirzalıoğlu, Bülent Serttaş, Ece Erken ve Merve Sevi gibi isimler katıldı. Bayraklarla kırmızı-beyaza bürünen Kısıklı’da ünlü isimler vatandaşlara moral verdi. İmirzalıoğlu konuşmasında polislere dikkat çekti.

Bizlerin gururusunuz

Kenan İmirzalıoğlu, “Sizlerde, şerefli askerlerimizde bizlerin gururusunuz. Varlığınız bize kuvvet veriyor bunu unutmayın” diyerek polislere moral verdi. Ardından ”Hepinizden Allah razı olsun. Bu hain girişime ilk dakikalarından itibaren dik bir duruş sergileyerek vatanımıza, bayrağımıza sahip çıktınız. Kahraman demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

gazetemag.com-kenan imirzalioglu

gazetemag.com-kenan imirzalioglu1

gazetemag.com-kenan imirzalioglu2

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.