Kenan İmirzalıoğlu ‘Kız Kardeşler’ filminin özel gösterimine katıldı!

Kenan İmirzalıoğlu, yönetmen arkadaşı Emin Alper’e destek için ‘Kız Kardeşler’ filminin özel gösterimine katıldı.

Yeni sezonda ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışması sunacak olan Kenan İmirzalıoğlu önceki gün yakın arkadaşı Emin Alper’in yönetmenliğini yaptığı ‘Kız Kardeşler’ filminin özel gösterimine katıldı. Arkadaşına desteğe gelen yakışıklı oyuncu, gösterim öncesi magazin muhabirlerine poz verdi.

Dünya prömiyeri bu yılın başında Berlin Film Festivali’nde gerçekleşen, Saraybosna Film Festivali’nde ‘En İyi Yönetmen’ dahil iki ödüle birden layık görülen Kız Kardeşler filmin başrollerinde; Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir, Kayhan Açıkgöz, Müfit Kayacan ve Kubilay Tunçer yer alıyor.

blank

Murat Yıldırım’dan devraldı!

Kim Milyoner Olmak İster’in son sunucusu Murat Yıldırım’dı. Başarılı oyuncu, “Oyunculuk sevgim ağır bastı” diyerek programdan ayrıldığını duyurdu. Murat Yıldırım’ın boşluğu kısa sürede Kenan İmirzalıoğlu ile dolduruldu. Yeni sezonda Kim Milyoner Olmak İster’i, Kenan İmirzalıoğlu sunacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.