Kenan İmirzalıoğlu: ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasını artık ben sunacağım

ATV ekranlarının reytin rekortmeni yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde programdan ayrıldığını duyurdu. Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, artık programı kendisinin sunacağını doğruladı.

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Levent’te bulunan bir AVM’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. İmirzalıoğlu, ATV ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı ‘Kim Milyoner Olmak İster’den ayrılan Murat Yıldırım’ın yerine artık kendisinin sunacağına dair çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

“ARTIK BEN SUNACAĞIM”

Haberleri doğru olduğunu ve yeni dönemde yarışmayı sunacağını açıklayan İmirzalıoğlu, “Basında çıkan haberler doğru, ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasını artık ben sunacağım. Program öncesi son hazırlıkları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kenan İmirzlıoğlu’nun sunuculuk koltuğuna oturması ile reytinglerde büyük bir patlama olması bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.