Kenan İmirzalıoğlu iki proje ile ekranlara dönüyor!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun ekran bilmecesi nihayet son buldu. Ünlü oyuncunun sürpriz iki projeyle sevenlerinin karşısına çıkacağı öğrenildi.

Türk televizyonlarının en sevilen isimlerinden biri olan Kenan İmirzalıoğlu ekranlara dönüyor. Murat Yıldırım Show TV’nin ‘Ramo’ dizisinde oynamak için 3 yıldır sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını bıraktı. Yıldırım’ın yerine görüşülen isimler arasında Özcan Deniz ve Kenan İmirzalıoğlu’nun adı ön plana çıkmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yarışma için sonunda Kenan İmirzalıoğlu ile anlaşıldı.

ALEF DİZİSİNİNDE BAŞROL OLACAK

Yeni bir dizi için de görüşme yaptığı dizi piyasasında konuşulan oyuncunun blutv’de yayınlanacak, Emin Alper’in yöneteceği Alef isimli diziyle anlaştığı öğrenildi. Bir cinayetin aydınlatıldığı dizi 8 bölümden oluşacak. Çekimleri ekim ayında başlayacak olan dizide her bölüm cinayetle ilgili bir gelişme yaşanacak. Dizide başrolde Kenan İmirzalıoğlu’na Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen eşlik edecek. “Alef”te ayrıca Ece Dizdar, Osman Alkaş, Rıza Akın, Kıvanç Baran Arslan ve Erdem Kaynarca gibi güçlü oyuncular da rol alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.