Kenan İmirzalıoğlu, henüz belli olmayan rol için 2 milyon TL aldı

Kenan İmirzalıoğlu’na Servet…

Partner konusunda çok titiz olan İmirzalıoğlu partneri için ise ilk olarak Fahriye Evcen ardından da Meryem Uzerli olacağı iddia edilmişti. Oyuncu son açıklamalarında ise eş Sinem Kobal ile aynı projede rol alacağının sinyalini verdi.

2 MİLYON TL

Yakışıklı oyuncu Kenan İmizalıoğlu, yeni rol alacağı proje için 2 milyon TL aldığı iddia edildi. ATV ekranlarında başlayacak olan projenin henüz detayları öğrenilemezken, ilk oyuncu kadrosunun İmirzalıoğlu olduğu netleşti. Kadın oyuncu için Fahriye Evcen ile görüşüldüğü haberlerinin ardından son isim de Meryem Uzerli, olduğu iddia edilmişti. Oyuncu seçimindAe çok titiz davranan İmirzalıoğlu, yeni proje için kimle ekranlarda olacağı şimdiden merak konusu oldu.

EŞİ PARTNERİ OLABİLİR

Geçtiğimiz yaz ayında Cunda Adası’nda dünya evine girdiği oyuncu Sinem Kobal ile aynı projede rol almayacağız açıklamaları yapan Kenan İmirzalıoğlu, son yaptığı röportajda da “İyi bir senaryo olursa neden olmasın” demişti. İkilinin bu açıklamaları akıllara da yeni projede birlikte olabileceklerinin sinyalini verdi.

Son olarak da yakışıklı oyuncunun Cingöz Recai rolünü oynayacağı iddia edilmişti. Kanalla ve yapımcılarla sık sık toplantı halinde olan İmirzalıoğlu, varılan mutabakatların sonunda ekranlarda sevenlerinin karşınsa çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.