Kenan İmirzalıoğlu, ‘Cingöz Recai’ için imajını değiştirdi

Sinem Kobal’ın eşi Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz pazar günü Tarık Akan’ın cenazesinde yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Bıyık bırakmaya başlayan yakışıklı oyuncunun, yeni filmi ‘Cingöz Recai’ için imajını değiştirdiği ortaya çıktı.

Uçankuş’un haberine göre; son olarak ‘Karadayı’ dizisinde rol alan İmirzalıoğlu, 150 dakikalık dizilere isyan etmiş ve “Süreler azalmadıkça dizi çekmeyeceğim” demişti. ATV ile dizi için el sıkışan başarılı oyuncu, senaryo krizi yaşayınca bekleme kararı almıştı. Geçen yaz çekilmesi planlanan ‘El Turco’ filmi de iptal edilen İmirzalıoğlu, Kerem Deren’in yazdığı ‘Cingöz Recai’ filmi için yapım şirketiyle el sıkıştı. Çekimler için hazırlıklar başladı. Filmin yönetmeni ve kadın başrol oyuncusu için de arayış sürüyor.

Peyami Safa’nın Arsen Lüpen’den esinlenip yarattığı meşhur hırsız karakteri ‘Cingöz Recai’ye daha önce efsane aktör Ayhan Işık hayat vermişti.

Limon Yapım, ilk olarak dizi yapmayı ve Buğra Gülsoy’u oynatmayı düşündüğü projeyi daha sonra film yapmaya karar verdi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun, film için 350 bin TL alacağı iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.