Kenan İmirzalıoğlu: Biliyorsunuz genç bir eşim var. 20’lik dişi çıkıyor

Kenan İmirzalıoğlu başrol oynadığı dizisinin galasına yalnız katılmasıyla ilgili “Biliyorsunuz genç bir eşim var. 20’lik dişi çıkıyor, o yüzden gelmedi.” dedi.

Salı günü ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin galasında başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal katılmadı. Kenan, Sinem’in galaya katılmama nedeni için güldüren bir açıklama yaptı.

20’LİK DİŞ ENGEL OLDU

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu köşesinde, Mehmed’in galasında İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’ın olmadığını belirtti. Yazının devamında ise Kenan’ın açıklamalarını şu sözlerle yazdı: “Tebrik etmek için yanına gittiğimde ona, böylesine önemli bir gecede eşinin niye olmadığını sordum. Gülerek, “Biliyorsun genç bir eşim var abi. 20’lik dişiyle ilgili sağlık sorunu yüzünden gelmedi” dedi.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.