Kenan İmirzalıoğlu: Allah nasip ederse yakında bir çocuk istiyoruz

Karantina günlerini eşi Sinem Kobal ile birlikte geçiren Kenan İmirzalıoğlu, evliliğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Evliliğin sırrını veren İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ile karantinada neler yaptıklarını anlattı.

Kenan İmirzalıoğlu 2016 tarihinde oyuncu Sinem Kobal ile dünya evine girdi. İkilinin hiç kavga etmemesinin ve tartışmamasının formülü herkes tarafından merak edildi! Kenan İmirzalıoğlu, evliliğine dair merak edilenleri yanıtladı.

‘Evlilikte 4. yılınız. Hakkında hiç olumsuz haber çıkmayan bu evliliğin sırrı ne?’ sorusuna Kenan İmirzalıoğlu: “Sevgi çok önemli ama karşılıklı saygıyı unutmamak, ben olmak değil biz olmak ve öyle hareket etmek işin sırrı. Allah nasip ederse yakında da bir çocuk istiyoruz.”

İmzayı attıktan sonra neler değişti?

Başta tipik karı-koca rollerine girme kaygımız oldu. Sonra ikimiz de oyuncu olduğumuz için bunu fark edip hemen yolumuzu bulduk. Beş yıldır birlikteyiz ve bunun yüzde 90’ını yan yana geçirdik. Çok da iyiyiz. Allah nazardan esirgesin, çok konuşmak istemiyorum.

Sinem’den öğrendiğiniz en önemli şey ne?

İnsanları olduğu gibi kabul etmek…

“Aşkın ömrü üç yıldır” diye bir söz var. Gerçekten üç yıl sonra aşk şekil değiştiriyor mu?

İlk hali çok zor, keskin ve dik. Sen, sen olmaktan çıkıyorsun. Onun hayata yayılması için evrilmesi gerekiyor, yoksa aşk akla ziyan bir şey.

Şimdi nasıl bir şeye evrildi?

Derin bir sevgi ve saygıyla dengesini buldu.

Aynı mesleği yapmanın ilişkiye etkileri neler?

20 yıldır bu işi yapıyorum. Her yeni projeye başladığımda kendimi yine çaresiz hissediyorum. Öyle durumlarda yanımda Sinem gibi bir meslektaşımın olması ve dışarıdan bakan bir gözle bana fikir vermesi çok büyük şans.

Birbirinizi eleştirirken ne kadar tarafsızsınız?

Sinem kendisine de, bana da acımaz (gülüyor). Keskin ve eğip bükmeden ne hissediyorsa suratıma söyler. Birbirimize karşı netizdir.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.