Kenan Doğulu’dan sürprizi bol konser

Kenan Doğulu, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Kenan Doğulu’nun artık bir Harbiye klasiği haline gelmiş konseri gerçek bir müzik ziyafetine dönüştü.

Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan Kenan Doğulu, muhteşem sahne enerjisi, dillerden düşmeyen şarkılarından oluşan repertuvarıyla dinleyelere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin açılışını ‘Susma’ parçasıyla yapan Doğulu, konserde 30’u aşkın şarkı seslendirdi. Hınca hınç dolu olan Açıkhava’da tüm şarkılara çoşkuyla eşlik edenler arasında Şebnem Ferah, Bengü, Gonca Vuslateri, Ömer Faruk Sorak, Ebru Şallı, Pelin Akat gibi ünlü isimler de yer aldı.

30 yıl önce ilk adımı Harbiye’de attı !
Kenan Doğulu, her yıl binlerce hayranıyla bir araya geldiği İstanbul’un en özel konser mekanlarından Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’yla ilgili ‘’Benim sahneye ilk çıktığım yerlerden biri Açıkhava. 30 yıl önce Liselerarası Şarkı Yarışması’yla ilk adımı attığım bu sahnede bugün hala şarkılarımı söyleyebiliyor ve müziğimi paylaşıyor olmak duygusu beni çok heyecanlandırıyor’’ dedi.

Genç müzisyenler ilk adımı atıyor !
Gençleri ilk adımı atmalarıyla ilgili cesaretlendiren Kenan Doğulu, yeni şarkısı
“İlk Adımı Sen At” ı ilk kez seslendirdikten sonra sahnesine her zaman desteklediği ve cesaret verdiği genç müzisyenleri davet etti.

Kenan Doğulu, daha önce Chick Corea’nın da sahnesine konuk olan 13 yaşındaki caz piyanisti Hakan Başar ile 16 yaşındaki Berklee öğrencisi vokalist Bade Karakoç’u ilk kez Harbiye sahnesinde ağırladı. Bade Karakoç şarısını söyledikten sonra Kenan Doğulu, “Böyle Bade’yi sahnede dimdik, güçlü görünce çok duygulandım. Kuvvetli kadın figürünü seviyorum, bu şarkım tüm kadınlara, dünyayı ters düz edenlere gelsin’’ dedi. Prodüktörlüğünü yaptığı Tahribad-ı İsyan grubu ise Doğulu sahnesinde “Hamam” şarkısını seslendirdi.

blank

Usta müzisyenler Doğulu sahnesinde !
Ney üstadı Eyüp Hamiş ve perküsyon ustası Orhan Topçuoğlu Kenan Doğulu sahnesinde uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performansa imza attılar.

Kenan Doğulu konserine özel caz bölümüyle devam etti.
Doğulu, hayranlarına sıra dışı bir gece yaşatarak, sevenlerini cazın büyülü dünyasında küçük bir müzikal yolculuğa çıkardı. Kenan Doğulu’ya, kontrabasta Ozan Musluoğlu, davulda Ferit Odman, trompette Tolga Bilgin, trombonda Bulut Gülen eşlik etti.

Konserde evlilik teklifi
Konserin ikinci yarısında “Kandırdım” şarkısında Kenan Doğulu sahnesi sürpriz bir evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Evlilik teklifi sırasında geri geri giderken sahne boşluğuna düşen Kenan Doğulu, kalkar kalkmaz sahneye dönerek konserin en hızlı bölümüne geçti. Sonrasında hareketli parçalarıyla tüm Açıkhava’yı ayağa kaldıan Kenan Doğulu muhteşem bir geceye daha imza attı.

Tüm şarkılarını 5000 kişilik çoşkulu bir dinleyici korosu ile seslendiren Kenan Doğulu, sahneye “Tutamıyorum Zamanı” şarkısı ile veda etti.

Sevenlerinin kendisini alkışlar ve ıslıklar eşliğinde yeniden sahneye çağırmasıyla tekrar sahneye çıkan Doğulu, konserin finalinde “Pamuk, Kalp Kalbe Karşı, Aşk Kokusu” şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir geceye daha imza attı.

Konserde ayrıca, eski Kenan Doğulu albümlerin CD’si ve imzalı plaklar eğlenceli bir oyunla D&R tarafından Kenan Doğulu sevenlerine hediye edildi.

Kenan Doğlulu, sahnede Emre Erdemoğlu imzalı özel tasarım ceket giydi. Derimod tarafından dikilen kahverengi ceketi üzerine ise t.point atelier tarafından özel nakış işlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.