Kenan Doğulu: Beren’e altı kere evlenme teklif ettim

Kenan Doğulu’nun Beren Saat’i ikna etmesi kolay olsa da teklifi bir hayli uzun sürmüş.

Şarkıcı Kenan Doğulu, oyuncu Beren Saat’le tanışma hikâyesini, aşk tutkusunu, romantik anlarını ve nasıl evlenme teklif ettiğini Hakan Gence’ye anlattı.

“Aşk gökyüzünde yürümek gibi… O özgürlük hissi, ayakların yere basmayışı, inanılmaz bir enerji… Aşka; birçok şeyi unutturan, insanı tekrar kendini sevmeye programlayan, çok önemli bir vitamin gözüyle bakıyorum. O ‘göz güldüren haller’ insanın çevresine çok büyük bir pozitif enerji yaymasına sebep oluyor. O yüzden aşk, benim için olmazsa olmaz.

“KABLOLAR HAYATIMIZA GİRDİ ÇİÇEKLER AZALDI”

Artık her şey çok hızlandı, seçenekler çoğaldı. Romantizmimizi kaybettik. Kablolar hayatımıza girdiği andan itibaren çiçekler azaldı… İletişim çağıyla insanların birbirine ulaşması, birlikte hareket edebilmesi kolaylaştı. Eskiden; internet yokken ve sosyal medya kanalları bu kadar gelişmemişken, küçücük bir mahallede, küçücük bir apartmanın sakinleriyken, insanlar biraz daha ‘kapalı kutuydu’. Biraz daha kirletilmemiş duygularla, bozulmamış hissiyatla yaşıyorlardı aşklarını. Şimdi gençler daha fazla göz önünde olmayı tercih ediyor. Gizem azaldı. Sevgilini alıp tatile çıktığında hiç fotoğraf paylaşmamak bugünlerde çoğu insanı tatmin etmiyor.

BEREN’LE NASIL TANIŞTILAR?

Benim evimdeki bir yılbaşı yemeğinde… Ortak bir dostumuz sayesinde… Planlanmamış bir buluşmaydı. Beren’i beğenmemek mümkün değil. Hakkında ne zaman konuşulsa onu tanısan da tanımasan da insanı heyecanlandıran bir dünya duruşu var. Ama aklımda öyle bir şey yoktu. Tabii tanıdıktan sonra bambaşka… Beren’le tanıştığım an ‘âşıklık sistemim’ tamamen çöktü, hatlarım kilitlendi. Aklım uçtu!

“ALTI KERE EVLENME TEKLİF ETTİM”

Altı kere evlenme teklif ettim. Çeşit çeşit yerlerde; sahilde, yemekte, konserde, sinemada… Altı yüzük verdim. Hepsinde “Evet” dedi. Zaten evet diyeceğini bildiğimiz bir aşamasındaydık ilişkinin.

“BEREN ZENGİN BİR BOTANİK BAHÇESİ”

Bizim ilişkimiz normal ilişkilerden farklı. İkimiz de çok renkli kişilikleriz. Beren zengin bir botanik bahçesi gibi… İçinde çeşit çeşit çiçekler açıyor. Bu yüzden o, her gün tekrar âşık olmanın mümkün olduğu bir kadın. Ben de her gün ona âşık oluyorum.

“AYNI EVİN İÇİNDE AYRI ODALARDA BİRBİRİMİZE ŞİİRLER YAZIYORUZ”

Beren de en az benim kadar romantik ve bir o kadar da iyi bir edebiyatçı. Biz bazen aynı evin içinde, ayrı odalarda birbirimize şiirler yazıyoruz. Yazdığımız karşılıklı yüzlerce şiirimiz var. O benim yazma heyecanımı ve tutkumu takdir ediyor, ben de onun yazım gücüne ve kabiliyetine hayranım. O yüzden şarkılarımda, yakınlıktan kaynaklı bir alışmışlık duygusu doğmadı. Her zaman birbirimize aynı mesafede durarak o dengeyi hep sağladık.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.