Kenan Doğulu, Beren Saat’e aşkını haykırdı!

Şarkıcı Kenan Doğulu, oyuncu eşi Beren Saat’in doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir mesajla kutladı.

Kenan Doğulu ile Beren Saat’in evliliklerinin uzun süredir krizde olduğu, çiftin boşanacakları iddia ediliyordu. İki ismin bir süre ayrı kaldıkları, ardından evliliklerine bir şans daha verdikleri konuşulmuştu. Kenan Doğulu ve Beren Saat, uzun sürenin ardından geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmişti.

Kenan Doğulu, kendi açısından bir sorun olmadığını bugün paylaştığı iletiyle gösterdi. Eşinin doğum gününde Instagram’da fotoğraf paylaşan Doğulu, şu notu yazdı:

blank
Beren Saat

‘İYİ Kİ SENİ YAŞAMA FIRSATIM OLMUŞ’

“Çok seviyorum seni sevmeyi sevgilim. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün hep gülsün.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.