Kemer’de Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı Etkinliği

Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile Türk Mutfağı haftası etkinliği yapıldı.
Tüm dünya ve Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılan etkinlik, Kemer’de Martı Myra’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Yapılan etkinliğe, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanvekili Mustafa Tıraş, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak, KETOB Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek Uçar, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Martı Myra Otel Genel Müdür Vekili Atila Akbaş ve davetliler katıldı.
Etkinlik kapsamında davetlilere ve vatandaşlara yöresel lezzetler ikram edildi. Açılan stantları gezen davetliler, birbirinden güzel lezzetleri tatma imkanı buldu.
Kemer Belediye Başkanvekili Tıraş, yaptığı açıklamada, turistik destinasyonlara değer katan önemli unsurlardan birinin de gastronomi olduğunu söyledi.
Kemer’de düzenlenen etkinliğe katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu aktaran Tıraş, birbirinden güzel lezzetlerin Kemer’e gelen misafirler tarafından da tadılması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.